Kun jij bijdragen?

Kun jij financiële steun bieden aan kwetsbare mede-ondernemers? Vul het formulier in en laat ons contact met je opnemen. Wij bellen je terug over de samenwerking.

Veelgestelde vragen

Het bedrag is niet zozeer aan een minimum gebonden. Wel maken we afspraken wanneer jij, als onderneming, ook naar buiten wilt treden met deze ondersteuning. In dat geval is het minimale bedrag € 50.000,- voor in ieder geval de periode van een jaar.

Je krijgt eerst de casuïstiek voorgelegd. Wanneer je akkoord bent, ontvang je van ons het verzoek om het bedrag over te maken op onze derdengeldenrekening. Je hoeft het bedrag dus niet vooraf aan ons beschikbaar te stellen.

DóórOndernemen.nl zal zich in dat geval inspannen om de investering op een correcte manier terug te halen. De mogelijkheid bestaat dat dit langer duurt dan afgesproken. Bij wijzigingen in de aflossingsbedragen en -termijnen wordt er overleg gevoerd met jou en de betreffende ondernemer. Houd er altijd rekening mee dat er verliezen kunnen optreden als gevolg van faillissement.

In principe blijft de lenende partij anoniem. Wij leggen de casus ook geanonimiseerd aan je voor, tenzij de lenende partij er geen bezwaar tegen heeft dat zijn of haar gegevens worden gedeeld.

Ja, dat kan. Wil je zelf actief communiceren dat je bijdraagt aan DóórOndernemen.nl? Dan kunnen we afspraken maken over het gebruik van logomateriaal en communicatiemiddelen. Neem gerust contact met ons op.