Contact

Heb je een vraag over deelname aan het fonds DóórOndernemen.nl of vraag over een aanvraag? Vul dit formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

DóórOndernemen is geen kredietinstelling, die gegevens aan het BKR doorgeeft. Dit krediet levert géén registratie bij BKR op. 

Het bedrag dat jij leent, leen je op basis van 2 procent rente per jaar. Na 6 maanden begin je met terugbetalen. Dit doe je in 24 maandelijkse termijnen. Bij verstrekking van de lening betaal je eenmalig een bedrag van €375,00. Er is geen boeteclausules voor vervroegde aflossing en geen boeterente bij vertraging in terugbetaling.

Doorondernemen.nl is een initiatief dat bedoeld is om elkaar waar mogelijk te helpen. Boete bij niet aflossen helpt daar niet direct bij. Er zal in principe geen boeterente in rekening worden gebracht. Wel verwachten wij bij betalingsproblemen open en eerlijke communicatie met DóórOndernemen.nl 

Jouw gegevens blijven anoniem. Mede-ondernemers krijgen informatie te zien over de financieringsaanvraag, die niet naar jou of de onderneming te herleiden is. Mocht het toch nodig zijn om de anonimiteit, om welke reden ook, te verbreken dan neemt DóórOndernemen altijd vooraf contact op om toestemming te krijgen. 

Wij werken met opslagruimte op een beveiligde server. Deze gegevens zijn alleen door de medewerker(s) van DóórOndernemen.nl benaderbaar. Alle medewerkers die jouw gegevens ontvangen, hebben daar ook een geheimhoudingsverklaring voor ondertekend. 

Dit kan niet direct. Om de anonimiteit te blijven waarborgen (ook die van een aantal bijdragende partners) kun je het bedankje aan DóórOndernemen.nl sturen. Wij zorgen dat dit (geanonimiseerd) doorgestuurd wordt naar de partner(s). 

Jij hebt een overeenkomst met de bijdrager van het krediet. Je lost dus ook af aan de bijdrager van het krediet. De betaling loopt echter via de rekening van een Stichting Beheer Klantgelden, die door DóórOndernemen.nl wordt beheerd. 

Om de administratiekosten van het krediet zo laag mogelijk te houden, is het niet mogelijk om tussentijds afwijkende bedragen af te lossen. Wel is het mogelijk om vervroegd het gehele bedrag af te lossen. Neem hiervoor contact met ons op.